Najnovšie príspevky, hodnotenia poroty a vypadávajúci z Hlasu Česko Slovenska

pondelok 4. júna 2012

Víťaz Hlasu Česko Slovenska

Včera sa skončilo veľké finále hlasu Česko Slovenska zo 4 finalistov z každého tímu vyhrala zverenkyňa Michala Davida - Ivana Bagová. Ivana vo finále pekne zaspievala veľmi dobre vybratú skladbu od Whitney Houston - I will always love you, vďaka čomu pravdepodobne získala najviac hlasov od divákov. Veľký favorit Anička Veselovská tak skončila druhá. Prekvapivo najväčší počet hlasov a prvé dve miesta obsadili dve Slovenky. Tri najlepšie spevácke výkony vo finále podľa hodnotenia divákov boli 3 dievčatá speváčky.
Výherkyňa získava možnosť nahrať vlastné CDčko a k tomu výhru 100000 Eur. Podľa komentátorov Leoša a Tiny a zdôrazňovaniu, že sa jedná o prvý Hlas Česko Slovenska je takmer isté, že sa onedlho dočkáme ďalšieho pokračovania, otázkou už iba ostáva, či už budúcu jar, alebo čo je viac pravdepodobné budúcu jeseň.

1 komentár:

  1. Super!!! Nie je to pre mňa prekvapenie...Od začiatku bola moja favoritka číslo 1 má úžasný hlas!! A pesnička od Whitney Houston ma dojala... Ja to dievča s veľkým hlasom.. Len nech sa jej takto darí aj naďalej :)

    OdpovedaťOdstrániť