Najnovšie príspevky, hodnotenia poroty a vypadávajúci z Hlasu Česko Slovenska

pondelok 28. mája 2012

Rozhodnutie pred veľkým finále

Hlas Česko Slovenska sa dostal do predposlednej fázy a od veľkého grand finále nás delí už iba posledné rozodnutie na základe ktorého postúpia 4 súťažiaci. Všetci porotcovia tam budú mať svojho súťažiaceho.

Tím Michala Davida

Michal David sa rozhodol svojích 100% hlasov rozdeliť v pomere 60 ku 40 a 60% podporil Ivanu Bagovú, korá od divákov získala až 82% hlasov, čím sa definitívne stala prvou postupujúcou a finalistkou v Grand Finále

Tím Dary Rolins

Dara Rolins nechala rozhodnutie na divákoch a obom svojim finalistom udelila 50% hlasov. Diváci rozhodli a do finále poslali Miloša Novotného, ktorému v sms hlasovaní poslali 52% hlasov. Miloš Novotný sa predstavil svojou prvou piesňou s názvom Zachraň co se dá.

Tím Pepu Vojteka

Jeho muzikantské srdce mu nedovolilo zvýhodniť niektorú zo speváčok a férovo im pridelil po 50% čím rozhodnutie nechal na divákoch. Divácky SMS rozdiel bol 53 ku 47%. Markéta alebo Barbora?
Postupuje Markéta Pouličková a stáva sa treťou finalistkou a zaspieva 3.júna 2012.
Víťazka tímu Pepy Vojteka zaspievala svoju pesničku - Jen Jednou.

Rytmusov Tím

Rytmusov vnútorný hlas rozhodol podporiť Aničku 62% vs 38% a diváci pridali ďalších 75% a do finále spoločne poslali Aničku Veselovskú. Juraj Zaujec ostal pred bránami veľkého finále.
Nová pieseň Anny Veselovskej - Na ceste.

Do veľkého finále hlasu Česko Slovenska postupujú:

Budúcu nedeľu nás čaká veľké finále a tu je definitívny zoznam finalistov, ktorí budú svojim hlasom a spevom bojovať o výhru v prvom ročníku Hlasu v Čechách a na Slovensku.
  • Ivana Bagová
  • Miloš Novotný
  • Markéta Pouličková
  • Anička Veselovská